Bριλήσσια: Στον εισαγγελέα ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες σε γυναικείες τουαλέτες
Στον εισαγγελέα αναμένεται σήμερα Τρίτη (12/12) ο 49χρονος κομμωτής, που κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της επιχείρησης στα Βριλήσσια.
Ο 49χρονος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ, ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο.
Ο επιχειρηματίας κατηγορείται ότι παρακολουθούσε τις πελάτισσες, αλλά και τις εργαζόμενες στο καταστημά του μέσα από τις κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε αθέατα σημεία, πίσω από καλωδιώσεις και με μονωτική ταινία. Δύο από τους υπαλλήλους του, εντόπισαν τις κάμερες και προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, πήγε στην Αστυνομία και η σύζυγός του, που κατήγγειλε και εκείνη ότι ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει δύο κάμερες τη μία στην τουαλέτα και την άλλη στο δωμάτιο της θετής κόρης τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι ο ίδιος τοποθέτησε τις κάμερες, ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bριλήσσια: Συνελήφθη κομμωτής που είχε βάλει κάμερες σε γυναικείες τουαλέτες - Πώς τον εντόπισαν
ΗΠΑ: Στα σκαριά η επέκταση του καταλόγου κρατών με ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30