ΕΛΛΑΔΑ

Στα υψηλά κλιμάκια των χούλιγκανς ο «καθοδηγητής» – Οι τέσσερις «αρχηγοί» στο σημείο των επεισοδίων

Στα υψηλά κλιμάκια των χούλιγκανς ο «καθοδηγητής» – Οι τέσσερις «αρχηγοί» στο σημείο των επεισοδίων
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στα υψηλά κλιμάκια των χούλιγκαν βρίσκεται ο «καθοδηγητής» τον οποίο οι αρχές γνωρίζουν και προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία που θα τον «δέσουν» στην υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στο Ρέντη με τον σοβαρό τραυματισμό του Αστυνομικού.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με ενεργό δράση σε επεισόδια και σε επιθέσεις Χούλιγκαν γνωστό στις αρχές.

Την ίδια ώρα έχει προχωρήσει αρκετά η έρευνα για τα τέσσερα αρχηγικά μέλη τα οποία ήταν στα επεισόδια οργάνωσαν και έδωσαν εντολές στο στρατό των χούλιγκαν και φρόντισαν αμέσως μετά να μην επιστρέψουν στο γήπεδο για να μη εγκλωβιστούν αλλά εξαφανίστηκαν.

Και σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η δικογραφία θα είναι για εγκληματική οργάνωση με αρχηγικά μέλη και διακριτούς ρόλους.

Στην ερευνά τους έχουν διευρύνει τόσο πολύ τα όρια που έχουν ζητήσει διερεύνηση κινητών τηλεφώνων έως και 15 μέρες πριν τα επεισόδια στου Ρέντη ενώ οι πληροφορίες που είχαν φτάσει από πληροφοριοδότες που κινούνται στους κύκλους των χούλιγκαν ανέφεραν ξεκάθαρα στους αστυνομικούς ότι χούλιγκαν ετοίμαζαν σοβαρά επεισόδια στο συγκεκριμένο αγώνα.

Για αυτό μάλιστα η ΕΛΑΣ είχε επιλέξει να στείλει στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη διμοιρία των ΜΑΤ για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους χούλιγκαν οι οποίο έφτασαν στο σημείο να ρίξουν την ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός που χαροπαλεύει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ