ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 28χρονου από την Ξάνθη - Αγνοείται από τον Νοέμβριο

Εξαφάνιση 28χρονου από την Ξάνθη - Αγνοείται από τον Νοέμβριο
Περιπολικό της ΕΛΑΣ κατά την αναζήτηση αγνοουμένου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές από την εξαφάνιση ενός 28χρονου από την Ξάνθη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 5 Νοεμβρίου του 2023.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Φρύδα, ο οποίος έχει ύψος 1,73 μ. και είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μπλε τζίν παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Επίσης, έχει και στα δύο χέρια τατουάζ μανίκι.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Θεμιστοκλή Φρύδα στις 14/12/2023 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με τους οικείους του, δεν έχει μόνιμο τόπο διαμονής και συχνά μετακινείται.

Να σημειωθεί ότι τελευταία φορά βρισκόταν στην πόλη Ξάνθη, ενώ σκόπευε να μετακινηθεί προς τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ