Συμπλοκή ανηλίκων σε Γυμνάσιο στην Κυψέλη - Παρενόχλησαν 12χρονη
Ανανεώθηκε:
Ένα ακόμη βίαιο περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων σε Γυμνάσιο της Κυψέλης την Τετάρτη (13/12), όταν τρία παιδιά εισήλθαν στο σχολείο και θώπευσαν 12χρονη μαθήτρια.
Ειδικότερα, τρεις ανήλικοι ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, αφού εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου και παρενόχλησαν μια 12χρονη, πέντε άλλοι μαθητές του σχολείου έτρεξαν να βοηθήσουν την συμμαθήτρια τους και ακολούθησε συμπλοκή.
Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας 13χρονος μαθητής από χτύπημα που δέχθηκε με ξύλο.
Στο σημείο έσπευσαν, μετά από ειδοποίηση του διευθυντή του σχολείου, αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, που προσήγαγαν τους τρεις Αιγύπτιους στο Α.Τ Κυψέλης.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 17χρονου και του 15χρονου για σωματικές βλάβες, ενώ ο 15χρονος κατηγορείται και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ελεύθερος αφέθηκε ο 16χρονος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρίνιο: Γονείς καταγγέλουν ξυλοδαρμό των παιδιών τους στο σχολείο
Δυτική Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κλοπές - Αφαίρεσαν χρήματα, ρούχα και τρόφιμα
Χανιά: Ανήλικος ξυλοκόπησε άγρια συμμαθητή του στο σχολείο
Βιολάντα: Πραγματογνώμονες και πάλι στο σημείο της τραγωδίας - «Κλειδί» οι καταθέσεις μαρτύρων
10:49
Το 1ο κατάστημα Νέας Εμπειρίας της CrediaBank στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του
10:42
Συρία: Σύγκρουση τρένου με όχημα που διέσχιζε τις γραμμές - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες
10:34
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31