Ξάνθη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε 19χρονη
Ανανεώθηκε:
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη.
Μετά την ομολογία του αστυνομικού ότι εκείνος είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση.
Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή της Τρίτης (12/12) στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η Αϊσέ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, στον Π. Ζυγό, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός.
Το σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι με το λουρί και αυτό ήταν που ανησύχησε τους συγγενείς της 19χρονης, με τη μητέρα της να βγαίνει στον δρόμο αναζητώντας τα ίχνη της.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σε κρίσιμη κατάσταση διακομίσθηκε στη συνέχεια στην Καβάλα, όπου έδωσε μάχη για να παραμείνει ζωντανή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
13:55
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50