ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Ανήλικος θύμα οπαδικής βίας - Του έβγαλαν τη μπλούζα ομάδας με απειλή μαχαιριού

Σέρρες: Ανήλικος θύμα οπαδικής βίας - Του έβγαλαν τη μπλούζα ομάδας με απειλή μαχαιριού
Ελληνική Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός άνδρα για ληστεία αλλά και οπαδική βία σε βάρος ανηλίκου, προχώρησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας των Σερρών.

Ο δράστη που οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε την μπλούζα ομάδας από ανήλικο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 418 τεμάχια πυροτεχνημάτων.

Αναλυτικότερα σύμφωναμε την αστυνομία, συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (13/12), στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην πόλη των Σερρών, ο προαναφερόμενος ημεδαπός προσέγγισε ανήλικο αλλοδαπό ο οποίος φορούσε μπλούζα αθλητικής ομάδας και με την απειλή μαχαιριού τον εξανάγκασε να βγάλει την μπλούζα, την οποία στη συνέχεια αφαίρεσε.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να εξέρχεται από την οικία του παραπάνω ημεδαπού και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία πυροτεχνημάτων των 100 βολών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην παραπάνω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 418 τεμάχια πυροτεχνημάτων διαφόρων ειδών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ