Ατική Οδός: Κλείνει απόψε η είσοδος από τον κόμβο Λ. Φυλής προς το Αεροδρόμιο
Η Αττική Οδός ενημερώνει πως λόγω εργασιών θα είναι κλειστή η είσοδος από τον κόμβο Λεωφόρου Φυλής (κόμβος 6) προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (15/12/2023) έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (16/12/2023).
Όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν, είτε την είσοδο από Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7), είτε την είσοδο από κόμβο Περιφερειακής Αιγάλεω (κόμβος 5).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Άλιμο, Γλυφάδα, Ελληνικό και Αργυρούπολη λόγω ελεγχόμενης έκρηξης
ΧΡΗΜΑ
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56
ΕΛΛΑΔΑ
«Χειροπέδες» στους δύο βαρυποινίτες που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές του Βόλου
23:47
ΕΛΛΑΔΑ
Χαμόγελο του παιδιού: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου στη Χαλκιδική (pic)
23:38
ΕΛΛΑΔΑ