Ζωγράφου: Άνδρας έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από νεαρούς ενώ έκανε τζόκινγκ
Ανανεώθηκε:
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/12) στου Ζωγράφου, καθώς γύρω στις 22:00 ένας άνδρας που είχε βγει για τρέξιμο, ξυλοκοπήθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο από τρεις νεαρούς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν έγινε επί της οδού Ούλωφ Πάλμε. Οι δράστες, αφού κλώτσησαν και γρονθοκόπησαν τον άνδρα αρκετές φορές, κατόπιν έφυγαν από το σημείο.
Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν τα τρία άτομα, καθώς φαίνεται πως έχουν υπάρξει κι άλλες καταγγελίες, αλλά και το κίνητρο των δραστών, καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι πιθανό τα εν λόγω άτομα να χτυπούν απρόκλητα περαστικούς χωρίς ωστόσο κίνητρο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πώς έγινε η αιματηρή επίθεση - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00