ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρινα: Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία λόγω ψύχους

Φλώρινα: Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία λόγω ψύχους
Eurokinissi

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Συνεχίζεται η ψυχρή εισβολή στη χώρα - Η πιο παγωμένη Κυριακή του Δεκεμβρίου

«Τσουχτερό» κρύο και χιόνια εμφανίστηκαν σε πολλές ορεινές περιοχές, την ώρα που η ψυχρή εισβολή επιμένει, με τη χώρα να παραμένει «στην κατάψυξη». Μάλιστα, σε πολλές περιοχές οι θερμοκρασίες έφτασαν υπό το μηδέν, ενώ η σημερινή ημέρα ήταν η πιο παγωμένη Κυριακή του Δεκεμβρίου.

Τα φαινόμενα ωστόσο προοδευτικά θα εξασθενήσουν και αργά το μεσημέρι θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές.

Στο έκτακτο δελτίο καιρού για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει συνέχεια των θυελλωδών βοριάδων στην ανατολική χώρα και κυρίως στο Αιγαίο, ενώ σε ό,τι αφορά στην πτώση της θερμοκρασίας, που είναι ήδη αισθητή στην κεντρική και βόρεια χώρα, σημειώνει ότι θα γίνει αισθητή και στις υπόλοιπες περιοχές με τη θερμοκρασία να υποχωρεί κατά 6 με 8 βαθμούς Κελσίου.

Πού καταγράφηκαν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες

Στους -4.8 °C έπεσε η θερμοκρασία στο Σέλι το πρωί της Κυριακής 17/12, τιμή που αποτελεί την ελάχιστη της ημέρας για τη χώρα.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ