Αερομεταφορά 19χρονης από τη Ρόδο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηράκλειου νοσηλεύεται μια 19 χρονη μετά από τροχαίο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Ρόδο στο Ηράκλειο με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι γιατροί στη Ρόδο έκριναν, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Έτσι στήθηκε αερογέφυρα ζωής για τη 19χρονη που μετά την μεταφορά της στο αεροδρόμιο Ηρακλείου διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
ΚΟΣΜΟΣ