Πάτρα: Kαταγγελία για νοσηλευτή του «Αγίου Ανδρέα» - Παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκα ασθενή
Ανανεώθηκε:
Μια σοβαρή καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς νοσηλευτής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» φέρεται να προχώρησε σε πράξη σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος γυναίκας ασθενή στα Επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το tempo24.news, το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία γυναίκα ιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για την φερόμενη ως τελεσθείσα πράξη στη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας.
Άμεσα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών προσήγαγαν τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ήδη η υπόθεση εξετάζεται με πολύ προσοχή προκειμένου να διασταυρωθούν οι αναφορές που έγιναν.
Αναμένεται δε και η κατάθεση της ασθενούς προκειμένου να αποφασιστεί ο σχηματισμός δικογραφίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, o διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το καταγγελθέν περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λέρος: Δύο άνδρες κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού 15χρονου
Αθήνα: Ανήλικος λήστευε υπαλλήλους πρατηρίων καυσίμων και μίνι μάρκετ υπό την απειλή μαχαιριού
20:46
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10