Μεσσηνία: Νεκρός 50χρονος - Αυτοπυροβολήθηκε μετά από καυγά με την πρώην σύζυγό του
Τέλος στη ζωή του με καραμπίνα ύστερα από διαπληκτισμό με την εν διαστάσει σύζυγό του έβαλε το πρωί στο Καλό Νερό στη Μεσσηνία ένας 50χρονος.
Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο αυτόχειρας, με καταγωγή από Αλβανία, κρατώντας το όπλο μετέβη σε χωράφι στο οποίο μαζί και με άλλους εργάτες γης ράβδιζαν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά τους.
Εκεί ύστερα από έντονη λογομαχία με την εν διαστάσει σύζυγό του φέρεται να πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και ακολούθως καθώς προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν τα παιδιά του, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του.
Για το τραγικό συμβάν ειδοποιήθηκαν οι διωκτικές αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι από το Α.Τ. Τριφυλίας καθώς και την Ασφάλεια Καλαμάτας και αναμένεται ιατροδικαστής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοκτονία νεαρής γυναίκας στα κρατητήρια στον Πύργο
Πάρος: 28χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος - Αυτοκτονία «βλέπουν» οι Αρχές
Μήνυμα Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις με το Ιράν - «Προσέφεραν πολλά, αλλά όχι αρκετά»
22:15
Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο του Σικάγο: Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση - Συνελήφθη ένας ύποπτος
22:03
Τουλάχιστον 12 οι τραυματίες από επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο - Μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά
21:50
Εντολή Νετανιάχου για ισχυρά πλήγματα κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
21:38