ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Εκτός κινδύνου ο 18χρονος με το πατίνι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Λάρισα: Εκτός κινδύνου ο 18χρονος με το πατίνι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ/ INTIME

Ευχάριστα τα νέα για τον 18χρονο με το ηλεκτρικό πατίνι στη Λάρισα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Κυριακής.

Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, αποσωλήνωσαν τον 18χρονο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, και πλέον, σύμφωνα με το Onlarisa, το παιδί είναι εκτός κινδύνου.

Ο νεαρός παρουσίασε βελτίωση και χθες Δευτέρα αποσωληνώθηκε ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναμενόταν να εξέλθει και από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας για να εισαχθεί σε απλό δωμάτιο όπου θα γιορτάσει τα γενέθλια του με τους οικείους του, τα οποία έχει σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο νεαρός τραυματίας, παρασύρθηκε με το ηλεκτρικό του πατίνι από διερχόμενο οδηγό στην συνοικία της Φιλιππούπολης επί της οδού Αγχιάλου.

Αμέσως μεταφέρθηκε με σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι στο ΠΓΝΛ, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο ειδοποίησε ο ίδιος ο οδηγός του οχήματος που τον παρέσυρε και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

«Τον χτύπησε το αυτοκίνητο και έπεσε με το κεφάλι του στον δρόμο» ανέφερε στο MEGA ο πατέρας του 18χρονου για να συμπληρώσει: «Δικό του είναι το πατίνι, συνήθιζε να το παίρνει. Ήταν στην κοπελιά του, πήγε από έναν φίλο του και γύριζε σπίτι. Ξέρουμε ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Δεν έχουν εξακριβώσει το πώς, τσεκάρει η τροχαία από τις κάμερες να δει τι έγινε. Σταμάτησε ο οδηγός, όταν χτύπησε το παιδί μου, ήταν μέχρι το πρωί εκεί, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του στον δρόμο και μας ειδοποίησε η τροχαία».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να είπε πως το πατίνι με το παιδί πετάχτηκε στον δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η αστυνομία διερευνά με προσοχή την υπόθεση και οι αστυνομικοί λίγες ώρες μετά το ατύχημα είχαν στα χέρια τους ήδη αρκετά βίντεο ντοκουμέντα που κατέγραψαν οι κάμερες της περιοχής καθώς στο σημείο βρίσκονται πολλά καταστήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ