Μεσολόγγι: Έδεσαν 59χρονο, τον ξυλοκόπησαν και τον λήστεψαν υπό την απειλή όπλου
Στιγμές τρόμου έζησε ένας 59χρονος στη Γουριά Μεσολογγίου, όταν τέσσερις άνδρες εισήλθαν στο σπίτι του και τον λήστεψαν.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι τέσσερις άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του 59χρονου αφού πρώτα έκοψαν την παροχή ρεύματος.
Κατόπιν, ακινητοποίησαν και φίμωσαν τον άνδρα με την απειλή όπλου, ενώ τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα.
Έκλεψαν 6.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και βιβλιάρια καταθέσεων, κινητό τηλέφωνο και κυνηγετικό όπλο που ο άνδρας κατείχε νόμιμα.
Ο 59χρονος, που διαμένει μόνος του, κατόρθωσε μετά από ώρα να απελευθερωθεί και να καλέσει την Αστυνομία. Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι είναι καλά στην υγεία του.
Από τις Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία σε βάρος των τεσσάρων δραστών.
ΗΠΑ: Στο «μικροσκόπιο» τα μέτρα ασφαλείας του Τραμπ μετά τον πυροβολισμό στο δείπνο των ανταποκριτών
10:36
Β. Χαλουλάκος (ICEYE) στο CNN Greece: ζωτικής σημασίας η παραγωγή διαστημικών συστημάτων στην Ελλάδα
10:35
Η ομογένεια τίμησε την ελληνική επανάσταση του 1821 - Παρέλαση στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης (vid)
10:31
Η Ιαπωνία εκτόξευσε δορυφόρο «οριγκάμι» που ξεδιπλώνεται σε 25 φορές το μέγεθός του
10:25