Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας από 21χρονη φοιτήτρια - Το σημείωμα που άφησε
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (19/12) στην Πάτρα, σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία για τον εντοπισμό 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το tempo24.news, οι γονείς της νεαρής κοπέλας είχαν χάσει τα ίχνη της από χθες, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, με αποτέλεσμα να καλέσουν κλειδαρά για να ανοίξει το διαμέρισμα που μένει, στην περιοχή Κουκούλι Πατρών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η φοιτήτρια εντοπίστηκε εν ζωή στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο μετά την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.
Η ίδια φέρεται να κατανάλωσε χάπια, ενώ βρέθηκε και σημείωμα μέσω του οποίου εκφραζόταν η πρόθεση για αυτοκτονία. Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές μετά από συμπλοκές στον Μύλο των Ξωτικών
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Νεκρό ένα βρέφος από ισραηλινά πυρά στη Χεβρώνα - Τραυματίες οι γονείς του
13:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αχτσιόγλου για Τσίπρα: «Τυχόν συνέργειες μένουν να φανούν, τίποτα δεν είναι προεξοφλημένο»
13:13
ΕΛΛΑΔΑ
Τέσσερις συλλήψεις μελών συμμορίας για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
13:12
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2026: «Οι διαβασμένοι δεν είχαν πρόβλημα - Δύσκολη η Ηλεκτροτεχνία ΙΙ», λένε φροντιστές
12:45
ΕΛΛΑΔΑ