Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας από 21χρονη φοιτήτρια - Το σημείωμα που άφησε
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (19/12) στην Πάτρα, σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία για τον εντοπισμό 21χρονης φοιτήτριας, η οποία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το tempo24.news, οι γονείς της νεαρής κοπέλας είχαν χάσει τα ίχνη της από χθες, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις τους, με αποτέλεσμα να καλέσουν κλειδαρά για να ανοίξει το διαμέρισμα που μένει, στην περιοχή Κουκούλι Πατρών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η φοιτήτρια εντοπίστηκε εν ζωή στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο μετά την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.
Η ίδια φέρεται να κατανάλωσε χάπια, ενώ βρέθηκε και σημείωμα μέσω του οποίου εκφραζόταν η πρόθεση για αυτοκτονία. Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο τρεις μαθητές μετά από συμπλοκές στον Μύλο των Ξωτικών
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
04:00
ΧΡΗΜΑ
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00
ΧΡΗΜΑ
Νέο πρόγραμμα πρόσληψης για Άτομα με Αναπηρία από τον ΟΤΑ - Επιπλέον 1.000 θέσεις εργασίας
02:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Οι οριστικοί πίνακες με τους δικαιούχους συνταξιούχους από τη ΔΥΠΑ
01:00
ΧΡΗΜΑ