Πάτρα: Δίωξη για κακούργημα στον νοσηλευτή - Κατηγορείται για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη
Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πάτρας σε βάρος του νοσηλευτή, τον οποίο κατήγγειλε 23χρονη ασθενής για σεξουαλική κακοποίηση στα επείγοντα του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».
Ο νοσηλευτής οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Εισαγγελέα μετά τη σοβαρή εξέλιξη που σημειώθηκε στην υπόθεση καταγγελίας σε βάρος του.
Σύμφωνα με το Tempo24, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή, την ερχόμενη Πέμπτη (21/12/2023).
ΚΟΣΜΟΣ
WSJ: «Ηρθε η ώρα» - Τα τρία χιλιόμετρα που σφράγισαν την καρατόμηση της υπουργού δικαιοσύνης των ΗΠΑ
10:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το συντομότερο δυνατό οι αυτονόητες αποφάσεις
10:44
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός 63χρονος άνδρας στο Ηράκλειο - Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
10:32
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Πρεμιέρα στα playoffs της Super League με Sports Party* από το Πάμε Στοίχημα
10:29
ΔΙΕΘΝΗ