Πάτρα: Αστυνομικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο 20 μηνών παιδί ελλείψει ασθενοφόρου
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές την Τετάρτη (20/12) στα Ζαρουχλέικα στην Πάτρα, όταν ενημερώθηκαν πως ένα 20 μηνών κοριτσάκι χρειαζόταν άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο, ωστόσο το ασθενοφόρο καθυστερούσε.
Άμεσα στο σπίτι του παιδιού έσπευσαν περιπολικό της ΕΛΑΣ και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στο σπίτι του παιδιού και το εντόπισαν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.
Με το ασθενοφόρο να καθυστερεί πήραν την απόφαση να μεταφέρουν οι ίδιοι το παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο, σύμφωνα με το tempo24 ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του.
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Όχι» Χαμενεϊ στις εκκλήσεις για εκεχειρία - Το Ισραήλ «απαντά» με φωτογραφία για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - Βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
13:42
ΧΡΗΜΑ
Κτηματολόγιο και όροι δόμησης μαζί στο maps.ktimatologio.gr - Τι αλλάζει
13:41
ΕΛΛΑΔΑ
Προφυλακιστέος ο 43χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή
13:29
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από χώρο φιλοξενίας στην Δάφνη
13:25
ΑΝΑΠΤΥΞΗ