Πέθανε ο πατέρας του φραπέ Χρήστος Λέντζος
Ανανεώθηκε:
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 93 ετών ο Χρήστος Λέντζος ο δημιουργός του πιο διάσημου φραπέ η συνταγή του οποίου παραμένει άγνωστη.
Με μια γενναία δόση καφέ και ζάχαρης, που αναμειγνύονταν δυνατά σε ένα μεγάλο γυάλινο μπλέντερ δημιουργούσε αυτό το κρεμώδες μείγμα για το οποίο έκαναν ουρές στο κατάστημά του Παγκρατιώτες και μη.
Από το 1964 μέχρι το 2013 χιλιάδες ήταν εκείνοι που είχαν περάσει την πόρτα του καταστήματός του για να γευτούν τον μοναδικό αυτό καφέ.
Κάθε καφές έβγαινε γλυκός από το μπλέντερ και για όσους προτιμούσαν μια πιο ήπια γεύση, ο Λέντζος πρόσθετε μια επιπλέον κουταλιά καφέ από πάνω, γνωστή ως «καπάκι», για να μειώσει τη γλυκύτητα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TRAVEL
Αεροπορική εταιρεία βρήκε το μυστικό για να έχει καλή γεύση ο καφές στο αεροπλάνο
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι ελπίζει πως οι πιέσεις προς τη Μόσχα θα φέρουν την ειρήνη το φθινόπωρο
20:13
ΚΟΣΜΟΣ
Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο άνυδρος που έχει καταγραφεί από το 1836 στη Βρετανία
20:01
CULTURE
«Brand New Day»: Το κοινό αποθεώνει την καλύτερη, μέχρι στιγμής, ταινία του Τομ Χόλαντ ως Spider-Man
19:49
ΧΡΗΜΑ
Πληρωμές Ιουλίου ΔΥΠΑ – Πάνω από 155 εκ. ευρώ σε ανέργους, σπουδαστές και γονείς
19:30
ΕΛΛΑΔΑ