ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ - καρέ η δράση συμμορίας ληστών που έκλεβε διανομείς στην Αττική

Καρέ - καρέ η δράση συμμορίας ληστών που έκλεβε διανομείς στην Αττική
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Βίντεο που καταγράφει τη δράση της συμμορία ληστών που έκλεβε διανομείς σε περιοχές της Αττικής δόθηκε στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που δύο μέλη της συμμορίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στήνουν ενέδρα σε έναν ταχυμεταφορέα έξω από μία πολυκατοικία στα Βόρεια προάστια.

Αφού τον έχουν εντοπίσει τον εργαζόμενο, τον πλησιάζουν και απειλώντας τον με μαχαίρι αρπάζουν τις εισπράξεις και διαφεύγουν με μοτοσικλέτα.

Υπενθυμίζεται ότι, η συμμορία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και μετά από μεθοδική έρευνα της ΕΛΑΣ, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα τουλάχιστον από τις αρχές του Νοεμβρίου με σκοπό τη διάπραξη από κοινού ληστειών σε βάρος ταχυδιανομέων φαγητών και ποτών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, από άτομα που ενεργούν τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα και απάτη με υπολογιστή, συμμορία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ