ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ποσειδώνος

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ποσειδώνος
Eurokinissi

Αποκαταστάθηκε η κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην οποία σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα το πρωί της Πέμπτης, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και της συσσώρευσης υδάτων.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία η κίνηση αποκαταστάθηκε στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο καθώς ο μεγαλύτερος όγκος του νερού έχει απομακρυνθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίς το πρωί από την έντονη βροχή το ύψος του νερού ξεπερνούσε το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων, με αποτέλεσμα να κλείσει η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Παράλληλα σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά καθώς λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αυτοκίνητο, έκλεισαν προσωρινά δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο ύψος του Κόκκινου Μύλου.

Σε επιφυλακή οι αρχές για την κακοκαιρία εξπρές

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τέλος η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ