ΕΜΥ: Επικαιροποίηση εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης καιρού - Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπει η επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου της ΕΜΥ, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Ειδικότερα, βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα διαρκέσει μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Πιο αναλυτικά:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
- Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20-12-23) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) στη νότια Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.
- Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (21-12-23) μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου - Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Συννεφιές, βροχές καταιγίδες και χαλαζόπτωση
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Συμφόρηση στην Λεωφόρο Ποσειδώνος - Πλημμύρισαν δρόμοι στο Παλαιό Φάληρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα πυρά ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;
11:59
TRAVEL
Hotel news: Όλα τα ξενοδοχειακά νέα από Σαντορίνη, Χαλκιδική, Μεσσηνία, Σπέτσες, Κίμωλο και Κρήτη
11:49
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Κλείνουν ξανά τα Στενά του Ορμούζ: «Υπό τον αυστηρό έλεγχό μας, λένε οι Φρουροί της Επανάστασης»
11:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές εξελίξεις προαναγγέλλει ο Τσίπρας: «Ζυγώνει η ώρα της ανάληψης ευθυνών»
11:33
ΕΛΛΑΔΑ