ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Νέας Ερυθραίας Δημήτρη Μπουρίκα

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Νέας Ερυθραίας Δημήτρη Μπουρίκα
Δήμος Κηφισιάς

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Δημήτρης Μπουρίκας, προκαλώντας θλίψη σε όσους τον γνώρισαν.

Ο Δημήτρης Μπουρίκας παιδίατρος, διετέλεσε δήμαρχος την περίοδο 2002 -2006 και ήταν αγαπητός στην πόλη του όχι μόνο για την καλοσύνη του χαρακτήρα του αλλά και για την ανθρωπιά του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ερυθραίας και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας με δημοτική δαπάνη τιμής ένεκεν.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Κηφισιάς «εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τη μεγάλη απώλεια του αγαπητού συμπολίτη και Δημάρχου του πρώην Δήμου Νέας Ερυθραίας Δημήτρη Μπουρίκα.

«Ο Δημήτρης Μπουρίκας ως εξαίρετος επιστήμονας άσκησε το λειτούργημα της ιατρικής – παιδοχειρουργικής με ευσυνειδησία και με γνώμονα την ανθρώπινη αλληλεγγύη όχι μόνο για τους συντοπίτες του αλλά και για κάθε συνάνθρωπό μας. Για τον λόγο αυτό το κενό που αφήνει δεν είναι απλά δυσαναπλήρωτο, αλλά αναπλήρωτο.

Η πατρική στοργή με την οποία περιέβαλλε όχι μόνο τους μικρούς του ασθενείς αλλά και όλους τους συμπολίτες του μαζί με το ήθος και την αισιοδοξία, την οποία μετέδιδε, θα πρέπει να παραμείνει ως φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς.

Του ευχόμαστε καλό παράδεισο και του υποσχόμαστε ότι θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Καλή δύναμη στην οικογένειά του».

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Μπουρίκα, που έφυγε από κοντά μας.

Υπηρέτησε με ήθος την ιατρική επιστήμη και ως δήμαρχος Νέας Ερυθραίας εργάστηκε με εντιμότητα και βαθύ αίσθημα προσφοράς προς τους συμπολίτες του.

Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ