ΕΛΛΑΔΑ

Ευχοστολίδια: Τα Χριστούγεννα μοιράζουμε χαμόγελα - Εκπληρώνουμε ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη

Ευχοστολίδια: Τα Χριστούγεννα μοιράζουμε χαμόγελα -  Εκπληρώνουμε ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη

Η επίσκεψη – έκπληξη της παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου στην έκθεση των Ευχοστολιδιών

Τα Ευχοστολίδια φέρνουν κι εφέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα. Για 10η συνεχή χρονιά, έχουμε όλοι τη δυνατότητα να ζωντανέψουμε χιλιάδες παιδικές ευχές και να μοιράσουμε χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου βρέθηκε στην έκθεση των Ευχοστολιδιών στο Golden Hall και με τις μελωδίες της έβαλε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στο κλίμα των εορτών.

Όσοι απόλαυσαν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία, είχαν στη συνέχεια την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση των Ευχοστολιδιών με τις ζωγραφιές παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να αγοράσουν τα δώρα που αποτυπώνονταν στις ζωγραφιές και να κάνουν έτσι παιδικές ευχές πραγματικότητα.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την επίσκεψη της παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου στην έκθεση των Ευχοστολιδιών στο Golden Hall:

Πώς μπορούμε όλοι να πραγματοποιήσουμε παιδικές ευχές

Εκτός από το Golden Hall, τις ζωγραφιές των παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μπορούμε να τις βρούμε και στο The Mall Athens αλλά και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά - ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Επιπλέον, για κάθε ευχή που πραγματοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά του παιδιού, ώστε να θυμόμαστε για πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ