Καιρός: «Ανοιξιάτικα» Χριστούγεννα προβλέπει η μετεωρολόγος Ν. Ζιακοπούλου
Λιγοστεύουν οι βροχές, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο την ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Παραμένουν πολύ ευοίωνα τα προγνωστικά στοιχεία για ήπιο καιρό χωρίς προβλήματα σε στεριά και θάλασσα έως τα Χριστούγεννα. Θα γιορτάσουμε με ηλιόλουστο καιρό και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σχεδόν παντού.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με βροχές και λίγες καταιγίδες κυρίως στη δυτική Ελλάδα, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Ίσως βρέξει πολύ τοπικά και στα βόρεια με ασθενείς χιονοπτώσεις στα πιο ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα νότια 7, πιθανώς και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 14 βαθμούς, έως 16 με 18 στα υπόλοιπα.
Στην Αττική περιμένουμε παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.
Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε πρόσκαιρες νεφώσεις, μικρή η πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς.
Το Σάββατο θα περάσει με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
«Ουσιαστικές και παραγωγικές» οι συνομιλίες με Ρωσία και ΗΠΑ δηλώνει ο Ουκρανός διαπραγματευτής
19:30
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξαναρχίζει την εξέταση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
19:19
Τραγωδία στην Χίο: Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η κάμερα του σκάφους του Λιμενικού
19:08
Δίκη Λυγγερίδη: «Δεχόμασταν επίθεση ενώ βοηθούσαμε τον Γιώργο στο έδαφος» - Προβλήθηκε νέο βίντεο
19:00