Χάρης Δούκας: Ορκίζεται Δήμαρχος στις 28 Δεκεμβρίου – Που θα γίνει η τελετή
Ανανεώθηκε:
Την προσεχή Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, τρεις ημέρες πριν εκπνεύσει το 2023, ο Χάρης Δούκας, ορκίζεται νέος δήμαρχος της Αθήνας.
Η τελετή ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Αθηναίων, όπως και των μελών του δημοτικού συμβουλίου των δημοτικών κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
«Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου, κ. Χάρη Δούκα, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 π.μ., στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).
Η επιλογή της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης αντικατοπτρίζει την προσήλωση της νέας Δημοτικής Αρχής στην ανάδειξη των γειτονιών της πόλης και στην προοπτική ανανέωσης, ανάπτυξης και δημιουργίας ίσων ευκαιριών για όλους τους κατοίκους της» τονίζει στην ανακοίνωση του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας.
Η τελετή της ορκωμοσίας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming.
Οφειλέτες και servicers: Ποιες οι νέες παρεμβάσεις για μεγαλύτερη προστασία και διαφάνεια
02:00
Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου
01:00
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Mέχρι τις 12 Οκτωβρίου πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση οι επιχειρήσεις
00:30
Δημοφιλής Ιρανή ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για στήριξή της στις διαδηλώσεις
23:57