ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Athens Ledra

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Athens Ledra
CNN GREECE

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν για πολλοστή φορά οι εργαζόμενοι στο Athens Ledra έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο συνεχίζουν τον αγώνα επί 45 ημέρες για πλήρη εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους, για διασφάλιση των θέσεων εργασίας και άλλων κατακτημένων εργασιακών δικαιωμάτων κι ζητούν άμεσα μέτρα προστασίας για τους ίδιους αλλά και τις οικογένειες τους.

Όπως λένε οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους "είμαστε εδώ 45 ημέρες απέναντι στις επιλογές της εργοδοσίας και της κυβέρνησης που μας θέλουν απλήρωτους, χωρίς δικαιώματα και δε δίστασαν να μας πετάξουν στο δρόμο”.

“Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση βάζει πλάτες στους εργοδότες μιλώντας για "δίκαιη ανάπτυξη" και "αλλαγή σελίδας" εμείς νιώθουμε στο πετσί μας τι σημαίνει η ανάπτυξή τους με το να είμαστε 231 εργαζόμενοι στο δρόμο, απλήρωτοι, με αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το αύριο", συνεχίζει η ανακοίνωση.

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων του ξενοδοχείου με τον γ.γ. του υπουργείου εργασίας κ. Ανδρέα Νεφελούδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ