Ρέθυμνο: Πέντε συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε καφετέρια
Για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παχνίδια, συνελήφθησαν, την Παρασκευή στο Ρέθυμνο, πέντε άτομα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα καφετέρια σε περιοχή του Ρεθύμνου, ιδιοκτησίας Έλληνα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ελέγχου απουσίαζε.
Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε ένας Έλληνας ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ο οποίος είχε επιτρέψει σε τέσσερα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν ενώ έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: Το χρηματικό ποσό των 1.125 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 1 ζεύγος κύβων- ζαριών.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύλληψη άνδρα στο Ρέθυμνο με 200 γραμμάρια κάνναβης
Ρέθυμνο: Συνελήφθη 48χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
SPONSORED
Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
05:00
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00