ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Οδηγός πήρε κλήση για πάρκινγκ σε διάβαση αναπήρων και χτύπησε τον αστυνομικό

Λαμία: Οδηγός πήρε κλήση για πάρκινγκ σε διάβαση αναπήρων και χτύπησε τον αστυνομικό
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/12) στο κέντρο της Λαμίας, όταν ένας 65χρονος πάρκαρε το βαν του πάνω σε διάβαση πεζών που εξυπηρετεί και διάβαση αναπήρων.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το lamiareport.gr, έγινε κοντά στα δικαστήρια της πόλης. Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν την παράβαση στις 19:10, ωστόσο, όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος είδε την κλήση παρέμεινε στο σημείο για να ζητήσει τον λόγο.

Μια ώρα αργότερα, όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας έφτασε στο σημείο και του ζητήθηκε να απομακρύνει το βαν του. Ο οδηγός όχι μόνο αρνήθηκε αλλά μίλησε άσχημα. Όταν ένας αστυνομικός του είπε ότι πάρκαρε σε διάβαση πεζών απάντησε: «Βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;».

Στη συνέχεια, έπιασε τον αστυνομικό της Δημοτικής Αστυνομίας από το μπουφάν και τον κουτούλησε στο μέτωπο, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο αστυνομικοί που ήταν επίσης σε περιπολία.

Στο σημείο επενέβησαν και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που συνόδευσαν τον «νταή» οδηγό έως το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και κρατήθηκε μέχρι το πρωί της επομένης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ