ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο - Πλακώθηκε από εκσκαφέα

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο - Πλακώθηκε από εκσκαφέα
INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη ενός 35χρονου σε εργοτάξιο ανάπλασης στην περιοχή Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε όπως αναφέρει το neakriti.gr όταν άγνωστο πως, ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από σκαφτικό μηχάνημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος άνδρας ήταν από την Αθήνα και ήταν συγγενής της οικογένειας του αναδόχου.

Ο χειριστής του μηχανήματος, πιθανόν ενός μικρού εκσκαφέα και κατά πληροφορίες που αναφέρει στο neakriti.gr ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου Κώστας Νικολιδάκης από λάθος χειρισμό γύρισε το μηχάνημα απότομα σε λάθος κατεύθυνση που στεκόταν ο 35χρονος με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος φέρεται να είναι επίσης συγγενής του αναδόχου αλλά και του νεκρού.

Όπως σημειώνει ο κ. Νικολιδάκης δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεκρός εργαζόταν στο εργοτάξιο ή βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τους συγγενείς που βρίσκονταν στο εργοτάξιο και απλώς είχε περάσει από εκεί.

Η υπόθεση και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να καταχωρηθεί ή όχι ως εργατικό δυστύχημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ο χειριστής συνελήφθη και καταθέτει για όσα συνέβησαν. Οι πληροφορίες ακόμη λένε ότι ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός στο εργοτάξιο μετά το χτύπημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ