ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για κλοπές άνω των 280.000 ευρώ από εταιρείες στην Καλαμαριά 

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για κλοπές άνω των 280.000 ευρώ από εταιρείες στην Καλαμαριά 
Φωτογραφία αρχείου από έρευνες της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Στην εξιχνίαση υποθέσεων κλοπών από δύο εταιρείες στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας (Διεύθυνση Ασφάλεια Θεσσαλονίκης) με δράστες δύο ημεδαπούς-μέλη συμμορίας, ηλικίας 19 και 33 ετών .

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωσησυμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ένας εξ αυτών (19χρονος) συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο (23/12), στην περιοχή του Κορδελιού.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι δύο συλληφθέντες, ενεργώντας με συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα Ιουνίου Ιουλίου 2023, διέρρηξαν δύο εταιρείες στην περιοχή της Καλαμαριάς, αποκομίζοντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 283.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν συγκεκριμένο αυτοκίνητο, του οποίου άλλαζαν το χρωματισμό, κατά περίπτωση, προκειμένου να παραπλανούν τις αρχές.

Το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Αττικής και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των άλλων μελών της συμμορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ