Αεροδιακομιδή στο Παίδων για 14χρονο από την Άρτα - Κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα
Αερογέφυρα ζωής στήθηκε για ένα 14χρονο από την Άρτα για την άμεση μεταφορά του στο Παίδων στην Αθήνα καθώς αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Το παιδί, είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί για να πει τα κάλαντα, όμως λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, καθιστώντας αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
Εκεί αμέσως διασωληνώθηκε, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, από τους γιατρούς πριν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Το μεσημέρι, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, και της αστυνομίας έφτασε το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων όπου αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίμενε να παραλάβει τον 14χρονο παιδί και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αεροδιακομιδή από Κρήτη στο ΚΑΤ για 49χρονο - Ακρωτηριάστηκε στο δάκτυλο
Φαράγγι της Σαμαριάς: Τραυματίστηκε τουρίστας – «Σηκώθηκε» ελικόπτερο για αεροδιακομιδή
Ο Σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Πασχαλινό Ορατόριο του Μπαχ
16:00
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι δάσκαλοι την Πέμπτη 26 Μαρτίου
16:00
«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην ασφαλή διέλευση στα Στενά του Ορμούζ»: Κοινή δήλωση έξι χωρών
15:55
CrediaBank: Στήριξη στον αγροδιατροφικό τομέα της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
15:51