Χάρης Δούκας στο γεύμα αγάπης: Αλληλεγγύη και ανθρωπιά όχι μόνο στις γιορτές
Στο Γεύμα Αγάπης, που διοργάνωσε για τους άστεγους της πόλης το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, βρέθηκε ο Χάρης Δούκας.
Ο νέος δήμαρχος της πρωτεύουσας πήγε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ, για να ευχηθεί σε όσους βρέθηκαν εκεί την ημέρα των Χριστουγέννων και να μιλήσει μαζί τους, ενώ στη γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετείχε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της.
«Στηρίζουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Αυτό είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων, να προσφέρουμε αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας», τόνισε ο κ. Δούκας και πρόσθεσε: «Δέσμευσή μας ως νέα δημοτική Αρχή είναι ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν θα περιορίζονται μόνο τις ημέρες των εορτών. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεύματα αγάπης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ηλικιωμένους στη Θεσσαλία
Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτήριο στο κέντρο της Αθήνας (vid)
15:05
Νέα δεδομένα στις αγγελίες εργασίας - Από πότε θα αναγράφεται ο μισθός
15:01
Πέθανε η πριγκίπισσα Ειρήνη αδελφή της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας
14:59
Αυστραλία: Απενεργοποιήθηκαν πάνω από 5 εκατ. λογαριασμοί εφήβων στα social media
14:57