Βασίλης Καρράς: Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα - Με χειροκρότημα υποδέχθηκαν την σορό
Ανανεώθηκε:
Πλήθος κόσμου φτάνει από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου εκτίθεται η σορός του Βασίλη Καρρά σε λαϊκό προσκύνημα.
Συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές του μεταβαίνουν στη συμπρωτεύουσα για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον λαϊκό τραγουδιστή, ενώ όταν η σορός έφτασε στον Ιερό Ναό οι παρευρισκόμενοι την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και τα τραγούδια του.
Η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα, ενώ αύριο, Τετάρτη (27/12) στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Στο τελευταίο αντίο θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.
Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.
Χθες Δευτέρα (25/12) εκατοντάδες Θεσσαλονικείς κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης και υπό τους ήχους τραγουδιών του, αποχαιρέτησαν τον «άρχοντά» τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βασίλης Καρράς: Τριήμερο με τραγούδια του στα καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη
Βασίλης Καρράς: Η αγάπη του για το Κοκκινοχώρι Καβάλας - Τα τελευταία χρόνια στη φάρμα του
Εξάρχου: Στον Κάθετο Διάδρομο βλέπω όλες τις παθογένειες της ΕΕ
12:53
Αντιμέτωποι με κακούργημα Παναγόπουλος, Στρατινάκη, Γεωργίου για απόκρυψη μεγάλων ποσών
12:53
Το Ιράν θα μετατρέψει σε μουσείο το βομβαρδισμένο σχολείο θηλέων
12:52
Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Εντοπίστηκε πιστόλι στο όχημα του
12:43