ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Μια νεκρή και μια τραυματίας

Βέροια: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Μια νεκρή και μια τραυματίας
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας – Σφηκιάς, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, η οδηγός και η 74χρονη συνοδηγός η οποία διέμενε στη Σφηκιά, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, λίγα χιλιόμετρα πριν το χωριό.

Σύμφωνα με το verianet.gr, η οδηγός ήταν νύφη της 74χρονης και επέστρεφαν από το Νοσοκομείο Βέροιας όπου η ηλικιωμένη είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Από την πτώση του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε θανάσιμα η 74χρονη συνοδηγός, ενώ η 50χρονη οδηγός ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της και με ελαφρά τραύματα και κατάγματα.

Τις δύο γυναίκες απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, με τη συνοδηγό να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 25χρονο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι υπεύθυνος για το τροχαίο, ενώ αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα αργότερα.

Όπως αναφέρει το verianet.gr, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος με κατεύθυνση προς Βέροια, στο οποίο επέβαινε μαζί του και η σύζυγος του, φέρεται ότι έκλεισε το δρόμο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η άτυχη γυναίκα η οποία επέστρεφε στη Σφηκιά, με την πεθερά της για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στο γκρεμό.

Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Βέροιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ