Βόλος: Απρόοπτο στη «βραδιά των φαναριών» - Σκάφος άρπαξε φωτιά
Ο νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε από αναμμένα φαναράκια στον Βόλο και χάρισε εντυπωσιακές εικόνες στον κόσμο που κατέκλυσε την παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, δεν έλειψαν όμως τα απρόοπτα.
Η εκδήλωση ήταν η πολυαναμενόμενη, όπως και κάθε χρόνο, βραδιά των φαναριών που πλημμύρισαν με το φως τους τον σκοτεινό ουρανό μεταφέροντας το μήνυμα «ένα φως – μια ευχή», με στόχο την ενίσχυση ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.
Ωστόσο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κάποια από τα φαναράκια έπεσαν σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στην παραλία του Βόλου το απόγευμα της Τρίτης (26/12) με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.
Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αλλά και των ιδιοκτητών που με τη βοήθεια πυροσβεστήρων έσβησαν τη φωτιά.
SPONSORED
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10
«Οι ΗΠΑ θα συνηθίσουν τον πόνο, δεν θα δείχνουμε αυτοσυγκράτηση» προειδοποιεί Ιρανός βουλευτής
21:59