Φωτιά στην Κάλυμνο: Κάηκε το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία
Σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο, που προκλήθηκαν από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία.
Το εκκλησάκι βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και είναι από τα υψηλότερα σημεία της Καλύμνου, με τη «μαγευτική» θέα, που έχει μπροστά του όλο το νησί.
Η φωτιά εκδηλώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτή και δίχως να είναι γνωστή η αιτία. Την 25η Δεκεμβρίου, επισκέπτες που βρέθηκαν στην περιοχή, είδαν τις ζημιές που υπήρχαν και ενημέρωσαν τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό που έχει επιληφθεί του θέματος, σύμφωνα με το kalymnos-news.gr.

Η πρώτη εκτίμηση, χωρίς να είναι επίσημη, αναφέρει πως η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί από πτώση κεραυνού, τις προηγούμενες ημέρες που στην περιοχή επικρατούσαν καταιγίδες.
Από το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω θα πραγματοποιηθεί αυτοψία για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς και προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές.

Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43