Θεσσαλονίκη: Νεκρός 32χρονος αστυνομικός- Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε μπαρ
Ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Πέμπτης σε σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κατσιμίδη, δίπλα ακριβώς στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ.
Όλα ξεκίνησαν με ένα επεισόδιο που προκάλεσε 44χρονος Νορβηγός σε μπαρ της περιοχής. Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού που διασκέδαζαν στο μπαρ. Όταν ο αστυνομικός επενέβη και επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι που είχε μαζί του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε επίσης ο κουμπάρος του αστυνομικού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Ο 44χρονος Νορβηγός συνελήφθη και κρατείται.
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
ΕΛΛΑΔΑ
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
ΕΛΛΑΔΑ