Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού
Ανανεώθηκε:
Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού από τον 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-12-2023), εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, 44χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) σε βάρος δύο 32χρονων ημεδαπών τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν εξ’ αυτών στην αριστερή τραχηλική χώρα και σοβαρά τον έτερο στα κάτω άκρα.
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 44χρονο δράστη.
Επιπλέον, στον τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανωτέρω αστυνομικούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.
Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Νορβηγός που σκότωσε με μαχαίρι τον 32χρονο αστυνομικό
Θεσσαλονίκη: Από τραύμα στον λαιμό ο θάνατος του 32χρονου αστυνομικού - Πώς έγινε το φονικό
Πληρωμές σε συντάξεις και επιδόματα: Ποιοι πάνε «ταμείο» σήμερα και αύριο
06:00
Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα η προκαταβολή σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά
05:00
Πόσο θα πληρώσουν φέτος οι καταναλωτές για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
04:00
Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ
03:00