Κρήτη: Στο νοσοκομείο 52χρονος που τραυματίστηκε από αλυσοπρίονο - Έσπασε τρεις σπονδύλους
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίστηκε την Πέμπτη (28/12) ένας 52χρονος που τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη από αλυσοπρίονο.
Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την εκτέλεση αγροτικών εργασιών του 52χρονου σε κτήμα στην Ιεράπετρα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχάνημα «γύρισε» και τον τραυμάτισε στην πλάτη.
Ο 52χρονος, όπως μεταδίδει το cretalive ειδοποίησε ένα φίλο του, ο οποίος έσπευσε στο κτήμα και με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Εσπευσμένα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει τρεις σπονδύλους και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Ο 52χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ο θόρυβος από το αλυσοπρίονο προκάλεσε την επίθεση των σκυλιών ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης
ΚΟΣΜΟΣ
Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση ανακοίνωσε το Κρεμλίνο
13:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κώτσηρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο: «Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά»
13:54
ΕΛΛΑΔΑ
Αγροτικό πετρέλαιο: Πώς θα λειτουργεί το myDiesel από την 1η Νοεμβρίου – Η διαδικασία σε 4 βήματα
13:49
ΚΟΣΜΟΣ
Καζάνι που βράζει η Αλβανία: Αποβλήθηκαν έξι βουλευτές - Επιμένει στα «ξένα κεφάλαια» ο Ράμα
13:48
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ