Κρήτη: Στο νοσοκομείο 52χρονος που τραυματίστηκε από αλυσοπρίονο - Έσπασε τρεις σπονδύλους
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίστηκε την Πέμπτη (28/12) ένας 52χρονος που τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη από αλυσοπρίονο.
Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την εκτέλεση αγροτικών εργασιών του 52χρονου σε κτήμα στην Ιεράπετρα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχάνημα «γύρισε» και τον τραυμάτισε στην πλάτη.
Ο 52χρονος, όπως μεταδίδει το cretalive ειδοποίησε ένα φίλο του, ο οποίος έσπευσε στο κτήμα και με τη σειρά του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Εσπευσμένα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει τρεις σπονδύλους και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Ο 52χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ο θόρυβος από το αλυσοπρίονο προκάλεσε την επίθεση των σκυλιών ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
ΣΠΟΡ
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Σύλληψη υπαλλήλου δημοτικής υπηρεσίας για παράβαση καθήκοντος, δωροληψία και απάτη
18:20
ΚΟΣΜΟΣ