ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφικό ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας

Κινηματογραφικό ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας
Instagram

Με ένα κινηματογραφικό ριφιφί, δράστης, εισέβαλε σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, ανοίγοντας... τρύπα στον τοίχο και καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την κλοπή μέσα σε μόλις έξι λεπτά.

Ειδικότερα, η διάρρηξη σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη, ενώ βάσει όσων υποστηρίζει η επιχείρηση, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και άδειασε όλα τα συρτάρια και τις προθήκες με τα κοσμήματα.

Η ανάρτηση του κοσμηματοπωλείου

«Δεν έχουμε απόθεμα παρά μόνο ελάχιστα πράγματα που άφησε πίσω του ο κλέφτης στα 6 λεπτά που άδειαζε τα συρτάρια μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ό,τι έχει το e-shop μας και να το κατεβάσουμε στο μαγαζί για τις επόμενες δύο ημέρες ώστε και εσείς τα δώρα σας να πάρετε και να πιστέψουμε πως δεν είναι μάταια όλα όσα κάνουμε» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιχείρηση, προσθέτοντας:

«Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε εμάς να καθαρίζουμε το υλικό που άφησε η σήμανση, με μουσική και κάνοντας manifestation: θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρουμε πως. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το ένα το άλλο.Μάλλον θα ανοίξουμε αύριο. Θα σας ενημερώσουμε. Άντε, και καλή μας χρονιά».

https://www.instagram.com/p/C1cGgg7tNaU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ