ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας από ισχυρότατη έκρηξη φιάλης υγραερίου σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας από ισχυρότατη έκρηξη φιάλης υγραερίου σε διαμέρισμα
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, σε διαμέρισμα στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes η ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ σήμερα το βράδυ, προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο που άναψε την σόμπα για να ζεσταθεί.

Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό άντρα ένοικο του διαμερίσματος, που φέρει εγκαύματα σε πολλά μέρη του σώματός του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που εξσφενδόνισε σε απόσταση πολλών μέτρων, κουφώματα από το διαμέρισμα αλλά ακόμα και από τα κάγκελα μέρος των οποίων βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ένας τραυματίας από την ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στην περιοχή Συκεών Θεσσαλονίκηςgrtimes

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που απέκλεισαν τη γύρω περιοχή, με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τον τραυματία, ο οποίος φέρεται να έχει εγκαύματα δευτέρου βαθμού σε σημεία του σώματός του.

Μέχρι και αυτήν την ώρα η οδός Ρήγα Φεραίου παραμένει κλειστή από την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ