Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης: Τραυματίας η συνοδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 6:20 στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Ασσύρου.
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η συνοδηγός που επέβαινε στο όχημα.
Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κλιμακίου Λαγκαδά.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την τραυματία και την μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Nεκρός ένας 80χρονος
ΕΛΛΑΔΑ
Κοζάνη: Νεκρός 84χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 13χρονος τραυματίστηκε σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων
ΕΛΛΑΔΑ
Traffic Commander: Το νέο «έξυπνο» σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας
15:13
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΟΤ για επίθεση στη Ακρόπολη: «Μεμονωμένο περιστατικό - Η Ελλάδα από τους ασφαλέστερους προορισμούς»
15:09
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στα Βορίζια Ηρακλείου - Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
15:04
ΕΛΛΑΔΑ
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική και 4 περιοχές- Συνεδριάζει η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
14:58
ΕΛΛΑΔΑ