Εκπρόσωπος εργαζομένων Ερυθρού Σταυρού για το «πάρτυ»: Είναι στημένο και συκοφαντικό
Ανανεώθηκε:
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητο τίποτα. Είναι ντροπή, είναι προσβλητικό, είναι στημένο, είναι συκοφαντικό αυτό που γίνεται» ανέφερε η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» Βούλα Γεωργάκη.
«Κάναμε μία γιορτή, την οποία κάνουμε 35 χρόνια. Είναι στοχοποιημένο. Όλα τα χρόνια που υπηρετούμε με σεβασμό και υπερβάλλοντας τον εαυτό μας, υπάρχουν μέρες που δεν μπορούμε ούτε να πιούμε νερό», πρόσθεσε στον ΣΚΑΪ.
Επίσης, η κα Γεωργάκη σημείωσε ότι «επί διακυβέρνησης του ο κ. Πολάκης, με παρέπεμψε στο δικαστήριο για παρακώλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας, ενώ νοσούσα με καρκίνο».
«Το νοσοκομείο δεν είχε εφημερία, είναι άλλο ένα ψέμα. Βαρέθηκα τη λάσπη και τους συκοφάντες», σημείωσε η κα Γεωργάκη και έκανε λόγο για «εμμονική εμπάθεια» και «κομματικό σκοταδισμό που υπήρχε στο νοσοκομείο αλλά επήλθε η εργασιακή ειρήνη».
Μπορούν να μας χτυπήσουν για οτιδήποτε άλλο θέλουν αλλά όχι για αυτό», τόνισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παγώνη για το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό: «Κάθε χρόνο γίνεται η εκδήλωση στο νοσοκομείο»
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47