Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 25χρονο που «άνοιγε» σταθμευμένα αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη ένας 25χρονος στη Θεσσαλονίκη, που προχωρούσε σε διαρρήξεις αυτοκινήτων τα οποία ήταν σταθμευμένα σε χώρους στάθμευσης, σε κοιμητήρια της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Μετά έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, ο 25χρονος εντοπίσθηκε χθες το μεσημέρι στο εν λόγω κοιμητήριο και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε διαρρήξει αυτοκίνητο, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε μία τσάντα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από 20 Νοεμβρίου διέρρηξε πέντε ακόμα οχήματα, από τα οποία αφαίρεσε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 18χρονος για επικίνδυνη οδήγηση μετά από καταδίωξη
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή σήμερα ο Νορβηγός για τη δολοφονία του αστυνομικού
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
11:14
ΝΔ: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η 10ετής πορεία με ορίζοντα ως το 2030
11:11