Τραγωδία στο Περιστέρι: Το θύμα είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία
Ανανεώθηκε:
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Περιστέρι, με θύμα έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 35χρονο γιο του.
H υπόθεση φαίνεται πως έχει υπόβαθρο ενδοοικογενειακής βίας, καθώς το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς τόσο στη σύζυγό του, όσο και στον γιο του.
Xθες το βράδυ επιχειρώντας πάλι για να δείρει τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του, ο δράστης πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.
Ο άνδρας, ο οποίος είναι Έλληνας με καταγωγή από το Ουζμπεκιστάν και έφερε αρκετά τραύματα από το μαχαίρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Περιστέρι: Νεκρός 62χρονος χτυπημένος με μαχαίρι – Συνελήφθη και ανακρίνεται ο γιος του
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός στην Ήπειρο: Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Ιωάννινα, Δωδώνη και Παραμυθιά
14:57
ΚΟΣΜΟΣ
Η στιγμή της έκρηξης μετά από ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο (vid)
14:57
CULTURE
Πέθανε ο τραγουδιστής των Boston Τόμι ΝτεΚάρλο σε ηλικία 60 ετών
14:49
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η CrediaBank στην 31η Διεθνή Έκθεση AGROTICA - H συμμετοχή της Τράπεζας σηματοδοτεί τη στρατηγική της τοποθέτηση στον αγροτικό τομέα
14:48
ΑΝΑΠΤΥΞΗ