ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού

Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού παρά τις αρχικές ανακοινώσεις για στάσεις εργασίας.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει έως και την Πέμπτη, έπειτα από συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Έτσι, κανονικά θα πραγματοποιούνται από σήμερα τα δρομολόγια σε όλον τον σιδηροδρομικό άξονα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Επίσης κανονικά πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια των εμπορικών αμαξοστοιχιών.

Τα σωματεία εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα επανακαθορίσουν τη στάση τους την ερχόμενη Παρασκευή, περιμένοντας απαντήσεις από το ΤΑΙΠΕΔ για το θέμα της ΣΣΕ.

Απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις λόγω της μη καταβολής της μισθοδοσίας του Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, προχωρούν σε στάση εργασίας σήμερα Τρίτη από τις 11 το πρωί ως τι 4 το μεσημέρι και την Πέμπτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 09:00 π.μ. και έως τις 09:30 π.μ., αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και των τερμάτων από τα Αμαξοστάσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ