Πειραιάς: Τον μαχαίρωσε για μια θέση πάρκινγκ
Ένα αιματηρό περιστατικό που παρ’ ολίγον να καταλήξει σε έγκλημα, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (31 Δεκεμβρίου) στον Πειραιά, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για μια θέση πάρκινγκ.
Ήταν περίπου στις 3:30 το μεσημέρι σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν δύο άνδρες τσακώθηκαν για μια θέση πάρκινγκ σε τουριστικό γραφείο επί της οδού Ακτή Κονδύλη.
Ένας από τους «πρωταγωνιστές» ο 65χρονος άνδρας επιτέθηκε στον 51χρονο άνδρα και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι πεταλούδα, στο αριστερό χέρι και στον θώρακα.
Ο δράστης που είναι υπάλληλος στο τουριστικό γραφείο έφυγε και αναζητείται ενώ το θύμα έδωσε κατάθεση στην ελληνική αστυνομία.
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Ο πρώτος άνθρωπος σε αναπηρικό αμαξίδιο ταξίδεψε στο διάστημα
20:04
ΧΡΗΜΑ
Φέτος θα στρώσουμε το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Από τα 81 στα 156 ευρώ σε μια 5ετία
20:04
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
19:44
ΚΟΣΜΟΣ
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
ΚΟΣΜΟΣ