Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 34χρονη που έκρυβε αλλοδαπούς σε άτυπο ξενώνα
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., 34χρονη αλλοδαπή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης, εκβίαση και αρπαγή. Αναζητούνται δύο συνεργοί της.
Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε σπίτι στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα και όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως «άτυπος ξενώνας» απόκρυψης μεταναστών.
Εντός του σπιτιού εντοπίστηκαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι μετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα με τη βοήθεια κυκλώματος και κρατήθηκαν στον άτυπο «ξενώνα», υπό την επίβλεψη της 34χρονης, έως ότου αποπληρώσουν τα χρέη τους.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χανιά: Σε χώρο φιλοξενίας του Δήμου Ρεθύμνου οι 29 διασωθέντες μετανάστες
Γαύδος: Αποβιβάστηκαν 70 μετανάστες από τη βόρεια Αφρική
Σε εξέλιξη δύο προγράμματα από τη ΔΥΠΑ για ΑμεΑ και ανέργους άνω των 55 ετών
03:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026-27: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
02:00
«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τα 16 αντικείμενα και το πρόστιμο
01:00
Νέο κληρονομικό δίκαιο - Ποιες αλλαγές προβλέπονται στις διαθήκες
00:30