Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 34χρονη που έκρυβε αλλοδαπούς σε άτυπο ξενώνα
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., 34χρονη αλλοδαπή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης, εκβίαση και αρπαγή. Αναζητούνται δύο συνεργοί της.
Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας σε σπίτι στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα και όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε ως «άτυπος ξενώνας» απόκρυψης μεταναστών.
Εντός του σπιτιού εντοπίστηκαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι μετανάστες εισήλθαν στην Ελλάδα με τη βοήθεια κυκλώματος και κρατήθηκαν στον άτυπο «ξενώνα», υπό την επίβλεψη της 34χρονης, έως ότου αποπληρώσουν τα χρέη τους.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χανιά: Σε χώρο φιλοξενίας του Δήμου Ρεθύμνου οι 29 διασωθέντες μετανάστες
Γαύδος: Αποβιβάστηκαν 70 μετανάστες από τη βόρεια Αφρική
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ανοιχτή η πλατφόρμα- Βήμα - βήμα η διαδικασία εγγραφής
01:00
Καθολική εφαρμογή του ψηφιακού δελτίου αποστολής από 1η Μάϊου
00:30
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48