ΕΛΛΑΔΑ

Ένα παιδάκι χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να αντιμετωπίσει επιθετική μορφή καρκίνου

Ένα παιδάκι χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να αντιμετωπίσει επιθετική μορφή καρκίνου

Νέα έκκληση προς όποιον έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την οικογένεια ενός παιδιού που πάσχει από καρκίνο, κάνει το σωματείο Παιδική Χαρά, μέσω facebook.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση, πρόκειται για τον μικρό Δημητράκη που είναι 4 χρονών και πριν από λίγους μήνες, διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου, το ραβδομυοσάρκωμα. Έκτοτε το παιδί που ζούσε στο Αγρίνιο, νοσηλεύεται στο παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο στην Αθήνα, λαμβάνοντας άμεσα θεραπεία.

Προκειμένου όμως να αντιμετωπίσει πλήρως την πάθησή του και να κερδίσει τη μάχη για την ίδια του τη ζωή, το παιδί χρειάζεται να μεταφερθεί στο εξωτερικό, είτε στη Γαλλία είτε στην Ιταλία. Εκεί μπορεί να λάβει κατάλληλο σχήμα ακτινοβολιών, για να μπορέσει να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον καρκίνο.

Οι γονείς του υποφέρουν οικονομικά και ζητούν από όλους μας όποια στήριξη μπορούμε να προσφέρουμε, προκειμένου το παιδάκι τους να έχει μια ευκαιρία να ζήσει!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση από την Παιδική Χαρά:

Δυστυχώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΚΟΜΗ 🆘🆘🆘
Οι μέρες περνούν και η αγωνία όλων μας μεγαλώνει… Το μόλις 4 χρόνων αγοράκι μας από το Αγρίνιο , τους τελευταίους μήνες παλεύει με ένα είδος επιθετικού καρκίνου ( το ραβδομυοσάρκωμα ) . Γι’ αυτό και πρέπει να μεταβεί μόλις δώσουν το πράσινο φως οι γιατροί από εδώ , στο εξωτερικό για ακτινοβολίες ( Ιταλία ή Γαλλία ) .
Ας βοηθήσουμε όλοι το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας που δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό τα έξοδα τους , για να πηγαινοέρχονται Αθήνα και Πάτρα για θεραπείες , τους έχουν λυγίσει ! Χωρίς την βοήθεια μας δεν θα τα καταφέρουν … Μας έχουν ανάγκη , τώρα , περισσότερο από ποτέ ! Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε να σωθεί και ο Δημητράκης ! Οποίος θέλει επικοινωνία με την ίδια την οικογένεια μπορεί να μας στείλει μήνυμα ❤️

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό :

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

ΔΗΜΟΦΙΛΗ