Νεκρό τετράχρονο παιδί που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο με λοίμωξη του αναπνευστικού
Κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) ένα τετράχρονο αγόρι από τη Θάσο που νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ειδικότερα, το παιδί το βράδυ των Θεοφανίων, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τους γονείς του με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας Πρίνου στη Θάσο.
Έπειτα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, νοσηλεύτηκε στο κέντρο υγείας και το επόμενο πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.
Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) κατέληξε.
Τα αίτια του θανάτου του πρόκειται να διαλευκάνει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.
Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 85-78: «Λύγισαν» οι πράσινοι στο Μόναχο
22:24
Ρωσία: Χιονοθύελλα σαρώνει τη χερσόνησο Καμτσάτκα - Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
22:24
Συζητήσαμε για τις ρωσικές επιθέσεις και τα ενεργειακά προβλήματα με τον Ζελένσκι, δήλωσε ο Ρούτε
22:15
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11